Lära sig att dyka på Svenska– Skaffa din dyklicens på Koh Tao, Thailand

Dyskola Koh Tao – Skaffa din dyklicens (Dykarcertifikat) på Koh Tao

“Åh! Ska du åka till Koh tao? Du måste prova på att Dyka!”  Kan höras överallt på populära backpacking platser i Thailand och Sydostasien. Koh Tao är känt som det bästa stället i världen att lära sig om dykning på och även att införskaffa ditt Open Water certifikat (dykarcertifikat).  Här är några utav anledningarna –

· Koh Tao’s kristallklara vatten – Det finns många vackra paradisöar i Thailand men Koh tao har något helt unikt, dykmöjligheter året runt samt lungt vatten och skyddade platser som gör det till det perfekta stället att lära sig på.

· Den stora mångfalden i det marina livet – Valhajar, sköldpaddor, barracudor, koraller i alla färger du kan tänka dig, vi har allt.

· De billiga priserna – Det finns mer än 60 olika dykskolor på Koh tao vilket leder till att konkurrensen är stor och priserna ligger lågt. Open Water kurserna kostar mellan 8,000-12,000thb.

· Erfarna instruktörer – Mängder av människor lär sig dyka på Koh tao, detta bidrar till att våra instruktörer undervisar många elever i alla olika svårighetsnivåer inom dykning. Det är vanligt att instruera mer än 150 personer varje år; så instruktörer vet definitivt vad dom gör!

· Säkerhet – Eftersom att Koh tao har blivit ett dyknings mecka så håller de ledande agenturerna inom dykning ett extra öga på alla dykskolorna här för att garantera att allt sköts ordentligt och enligt standarden.

Träffa våra instruktörer

Claus är faktiskt den mest erfarna SSI SCUBA instruktören i hela världen. Han har dykt i över 25 år och jobbar för oss här på Phoenix Divers i 15 år. Claus kan instruera dig inom dykning på antingen engelska eller svenska och hans erfarenheter och kunskaper garanterar kurser som är både säkra, lärorika och roliga.

Claus är ofta ute och dyker så för vidare information mejla oss på engelska om det finns möjlighet.

Dykarcertifikat Thailand – Varför ska du välja just Phoenix Diver Koh Tao för din Open Water kurs

Phoenix Divers har varit aktivt som lärocenter i mer än 15 år och vi har undervisat mer än 25,000 inom dykning.  Vårat relativt lilla dykcenter drivs utav ett fantastiskt team utav professionella dykare där samtliga har gjort sin träning här på centret. Det bidrar till en vänlig atmosfär där alla blir en del utav en stor familj, en familj som har över 60 års kombinerad utbildnings erfarenheter.

LÄGE
Sairee beach är det bästa stället att befinna sig på oavsätt om du är intresserad av dykning eller bara vill njuta av allt annat Koh Tao har att erbjuda, och som tur är så ligger vår dykskola och tillhörande gratis boende mitt i centrum av Sairee.

SMÅ GRUPPER
Det bästa sättet att lära sig är, enligt oss, i små grupper– Vi på Phoenix Divers har ett maxtal på 5 i våra grupper så att du kan njuta av Koh Tao till fullo.

PRISER
Vår Open Water kurs (Dykarcertifikat) kostar 8,500thb och inkluderar 4 nätters boende, all utrustning som kursen behöver samt certifikations  – den bästa dealen på Sairee Beach.

Våra Faciliter
Vårat Dykcenter, boende och specialbyggda dykpool ligger samlade på Sairee Beach, vi har en av de största dykbåtarna på ön, all vår utrustning är underhållen på plats och håller högsta kvalitet.