Duiken Koh Tao – Nederlandse duiklessen met Phoenix Divers

Over Phoenix Divers Koh Tao en waarom wij denken dat we de beste duikschool op Koh Tao zijn

Er zijn zoveel verschillende duikscholen op Koh Tao, dat het moeilijk is om de beste te vinden. Maar gelukkig voor jou, heb je zojuist de beste gevonden! We zullen je uitleggen waarom –

  • We hebben de beste locatie op Koh Tao. Je kunt ons vinden op Sairee beach, de beste plek om te verblijven op het eiland. Op dit 3km lange strand bevinden zich veel restaurants, barren, duikscholen en alles dat je nodig hebt tijdens je verblijf op Koh Tao. Dit strand is ook onwijs mooi en de zonsondergang van ons balkon, dat gelegen is aan het strand, wil je zeker niet missen!
  • Kleine klassen. Duikinstructeurs kunnen officeel 8 studenten per cursus meenemen, maar wij hebben deze groepsaantallen gehalveerd naar 4 studenten per instructeur – dit zorgt ervoor dat jij alle persoonlijke aandacht krijgt die je verdient!
  • We’re very social! We organiseren twee gratis BBQ’s per week voor al onze klanten. Geniet van je vegetarische – , rundvlees – , of kipburger op ons balkon, terwijl je andere duikers en staff leert kennen. Ook hebben we live music bij onze pool bar, met awesome kortingen voor drankjes en gerechten. Check out our pool bar – AC Bar Beach club.
  • Facilities – Ookal zijn we niet zo’n grote duikschool in Koh Tao, wij hebben een van de beste faciliteiten. Wij beschikken over 4 klaslokalen, volledig uitgerust met alle materialen die je nodig hebt, de beste Aqualung duikuitrusting, twee zwembaden, twee duikboten, een restaurant en een duikwinkel.

Meet Hilde – onze Nederlandse instructrice 

Hilde is onze Nederlandse instructrice, geboren in Voorburg, en afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie had ze al een passie voor duiken, en besloot daarom om na het halen van haar diploma terug te gaan naar Thailand en dive professional te worden. Naast je Open Water diploma kan je ook de volgende cursussen in het Nederlands bij haar volgen: Try Scuba Diving (one day diving), Advanced Diver, Enriched Air Nitrox, Dive Guide, Perfect Buoyancy, en Diver Stress & Rescue.

Als we je niet al overtuigd hebben om te komen duiken met ons op Koh Tao, check this out –

Waarom zijn wij nog meer de beste duikschool op Koh Tao? Wij bieden duiklessen aan van beginner tot professional

BEGINNENDE DUIKCURSUSSEN
Wij bieden opleidingen aan voor mensen die nog nooit hebben gedoken. Om je eerste duikbrevet te halen, kan je een Open Water Course volgen. Tijdens deze cursus ga je binnen 3,5 dag van beginner naar certified diver. Wil je eerst een dag kijken of duiken iets voor jou is? Check onze Try Scuba Dive cursus.

Tijdens het boeken kan je selecteren dat je graag in het Nederlands les wilt, of je kan altijd een email sturen, en wij zorgen dat je Hilde als instructrice krijgt!

ADVANCED DIVING COURSES
Ben je al een Open Water duiker en wil je graag meer leren? We bieden ook de volgende cursussen aan: Advanced courses, Nitrox courses, Deep (tot wel 40 meter), Wreck Diving & meer. Als je meer dan een cursus met ons volgt kunnen we je geweldige korting aanbieden!

‘FUN DIVING’ TRIPS VOOR DUIKERS MET EEN DUIKBREVET
Als je al over een duikbrevet beschikt en graag meer wilt duiken, check out onze website voor daily dive trips naar Koh Tao’s beste duikplekken. Wanneer we met onze boot de zee opgaan, zorgen we altijd dat we twee duiken doen op verschillende duikplekken. We bieden ook wekelijkse duikuitjes aan naar  Sail Rock, een van de beste duikplekken in de Golf van Thailand!

BECOME A DIVE PRO WITH PHOENIX DIVERS
We bieden ook Divemaster internships en Instructor opleidingen aan. Deze cursussen veranderen je hobby in een baan en zorgen voor een groot aantal nieuwe carrièremogelijkheden overal ter wereld!

Nog steeds niet overtuigd dat we de beste duikschool op Koh Tao zijn? Check onze TripAdvisor beoordelingen, Phoenix Divers is in de top 5 van meer dan 100 tours op Koh Tao –

OPEN WATER COURSE MET HILDE – Vandaag geslaagd voor mijn SSI Open Water Course. Had Hilde Vieveen als instructrice en niets anders dan lovende woorden! Ze heeft mij op een fijne en relaxte manier door de cursus heen geleid en op een hele prettige manier kennis laten maken met de wondere wereld onderwater. Een absolute aanrader!

 

> click here to see more TripAdvisor reviews

Onvergetelijke ervaring – Phoenix heeft gezorgd voor onze eerste, onvergetelijke, duikervaring. Omdat m.n. mijn vriendin het spannend vond, zijn wij gestart met een dagje “Discover Scuba Diving”. In de ochtend theorie en oefenen in het zwembad, waarna we smiddags na open water vertrokken zijn om onze allereerste, échte duik te doen.
Helaas hadden we te weinig tijd om onze Open water certificaat te behalen. Wél zijn we de dag erna nóg 2x afgedaald naar 12m, simpelweg omdat het naar meer smaakte.
Ps. Alle credits voor onze instructeur Nate die ons top begeleid heeft!

 

> Read more TripAdvisor Reviews here.

Top duikschool! – Vandaag mijn open water certificaat gehaald bij Phoenix Divers, echt een super fijne school! Vanaf het eerste moment meteen een hele relaxte sfeer en de mensen wekten enorm veel vertrouwen. Ik vond het ook best eng om voor het eerst te duiken, maar de instructeurs, Rory en Finn, hebben me super goed geholpen en gaven me alle tijd die ik nodig had. Als je nog twijfelt zou ik zeker voor deze school gaan!

 

> Click here to see more of our 1,000 “excellent” Reviews on TripAdvisor